Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Hanne og Kristine på AOOKs lag i Unionsmatchen

Hanne og Kristine på AOOKs lag i Unionsmatchen

1 juni 2015

Hanne og KristineHanne og Kristine ble begge tatt ut på «Verdens beste kretslag» – AOOK til sist helgs Unionsmatch i Alingsås øst for Gøteborg
.

Kristine måtte dessverre kaste inn håndkleet og overlate plassen til reserven (som var med på turen) lørdag morgen. Hanne løp et greit løp i ei svært krevende D-14 løype på langdistansen lørdag, og kom inn til en 21. plass av 44 utøvere (5. best i kretsen). Det var stor AOOK-dominans i 15-16 klassene, og etter dag 1 var sammenlagtledelsen på 25 minutter
.

Søndag løp Hanne på 5. laget til AOOK som ble nr
. 31 av 45 . Søndagens terreng var noe mer uvant med storvokst løvskog, detaljert kurvebilde og mye småstier som manglet på kartet
. De norske løperne behersket ikke dette like godt, og Västergötland vant tilslutt en svært jevn stafett foran AOOK 1 og 2. Kretsen økte likevel ledelsen til 27 minutter og tok nok en gang hjem sammenlagtseieren. Mer på www.unionsmatchen.com

Tags:

Kommentarer er stengt