Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > God jul, og godt nytt år

God jul, og godt nytt år

31 desember 2014
Anders vant gull i HL H16

Anders vant gull i Hovedløpet H16!

Raumar Orientering ønsker alle en riktig god jul, og et godt nytt år!

2014, Raumars 20års jubileumsår, er nå over
. Et år som har gitt oss mange morsomme minner i O-løypa, og forhåpentligvis mange flotte og minnerike naturopplevelser på turer, treninger eller i konkurranser. Jula ble hvit, og vi har skiføre fra Sjonken og Nordåsen, samtidig har vi fortsatt mulighet til å løpe i terrenget! Perfekt for oss o-løpere 🙂

2015 står nå for dør, og det vil også i det kommende året være mange muligheter til å finne poster i skogen. Vintertreningene starter onsdag 7.januar fra Veståsen skole klokken 18:00. Vi vil i år rullere mellom Veståsen og Hovin Skole annenhver uke. Først løper vi ute, ofte noen intervaller for de som vil, før vi har styrketrening, hinderløype, innendørs-O og/eller ballspill inne etterpå.
Når våren nærmer seg er det tid for Raumarkarusellen, som videreføres fra tidligere år med løp hver uke ifra mai-oktober, med en liten sommerpause . I tillegg planlegges det å tjuvstarte den med en Raumar-Sprintkarusell i april.

I september arrangerer vi NM natt, O-Idol og NM junior stafett på Langelandsfjellet ved Jessheim. Arrangementskomiteen er i god rute med planleggingen, og vi ønsker, og forventer, at Raumar igjen viser at vi kan arrangere løp med høy kvalitet! Det blir moro å nok en gang kunne invitere norgeseliten til våre skoger!

Tags:

Kommentarer er stengt