Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Usikker på hva du skal gi i julegave? Kjøp O-boka gjennom Raumar!

Usikker på hva du skal gi i julegave? Kjøp O-boka gjennom Raumar!

26 november 2014

O-BOKA 2014 FORSIDE middelsMed rett over 1mnd igjen til vi går rundt julegrana og synger sanger, spiser oss feite på ribbe og sprø svor, og bare venter på å få åpne pakkene, er det på tide å tenke på hva vi sjøl skal gi bort! Hva med O-boka?!?!? Den perfekte julegave for o-løperen
.

Og som vanlig kan vi kjøpe O-boka gjennom Raumar, som da får 90kr per kjøpte bok.

Ta kontakt med Ståle hvis du vil ha!         (93 04  58 83)

 

I hvilken kommune er det både 40-50 bjørn, mange o-løpere og flere o-klubber? Og hvem kom til VM med få løpende mil i beina?

Blodslitet-Lørdagen er igjen O-boka klar. Den 12
. utgaven. Den er mer gjennomarbeidet enn noen gang tidligere. Det er 650 bilder, 55 kart og en spennende reise gjennom sesongen. Det er en trivelig reprise på mange store konkurranser og mesterskap hvor du blir bedre kjent med både de fremste norske uansett alder og verdens fremste
.

O-boka er en reise fra det ene høydepunktet til det andre
. Den gir både inspirasjon, kunnskap og fine repriser og forståelse for hvorfor det endte som det gjorde!
Du kan lese om verdensmesteren som knapt nok har løpt i forhold til det man skulle forvente når resultatene blir så gode som de blir. Enkelte gjorde også suksess med færre samlingsdøgn enn de norske i Italia.

Det kommer også fram i hvilken kommune det både er mye bjørn, mange o-klubber og også mange o-løpere, men er det flest o-løpere eller bjørner? O-boka har svaret.

I et område hvor alle naboklubbene nærmest har forsvunnet, er det igjen en klubb som opplever økning, men fra tidlig på høsten orienterer de ikke noe i det hele tatt. Hvorfor ikke? Svaret er i O-boka.

– O-boka 2014 er en inspirasjonskilde for alle som vil oppnå bedre resultater i o-løypa. Her kommer du tett innpå vinnerne, og får en forståelse for hvorfor de lykkes i o-løypa. Både gjennom tekst, kart, veivalg og bilder, forteller medutgiver av O-boka, Vidar Benjaminsen.

Og hva mener egentlig Freidig-lederen Tomas Eidsmo om O-landsleiren i Verdal? Vet du også hva som gjorde at Guldborg Søvik (80) virkelig kom i gang med orienteringen igjen? Gneist-damen tok tre gull på veteranmesterskapet.

Og hvordan så egentlig kartet ut, som knapt nok ble synfart og brukt på en konkurranse? Er det noen som har deltatt på samtlige 50 utgaver av Sørlandsgaloppen?

Tags:

Kommentarer er stengt