Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ælj i lua!

Ælj i lua!

1 mai 2014

Kvist-kvasetTrygve, Harald og Torben viste konkurrentene ryggen i dagens Kvist-Kvas, og vant med det lue MED Ælj! Løpet gikk i fjorårets Natt-NM terreng, helt intill Tusenfryd . Trygve på første kunne melde om noen småbom, og en kropp som trengte en gjennomkjøring etter litt sykdom, men kunne alikevel sende ut Harald i tet. Harald merka at det var litt lenge siden siste o-løp, men kom seg greit gjennom, og veksla med Torben et par min etter ledende Ås, med Kongsberg rett foran. Torben var gira på lueælj, og lot ikke sjansen gå fra seg
. I en tøff og tett duell med Kongsberg viste Torben seg som den kaldeste, og avgjorde det til sin fordel!

Tags:

Kommentarer er stengt