Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > 4.plass i 15stafetten!

4.plass i 15stafetten!

11 mai 2014
lag2

4.plass i 2014

God innsats fra hele gjengen ble i årets 15stafett fra Nøklevann skole belønnet med en 4.plass til 1.laget. Etter fjorårets seier, og etter å ha vært på pallen siden 2008 hadde vi selvfølgelig håpet på mer, men i år var Nydalen, Lillomarka og Halden bedre enn oss. Med 3 lag av 15 løpere, og 5ungdomslag med totalt 15løpere satte vi igjen preg på stafetten, vi viste både bredde og topp, og alle 60 som løp kjempa og ga alt!

For de under 13 er det lagkonkurranse, og over 40 lag, og nesten 150løpere sprang ut samtidig. 15 av disse var fra Raumar, og det var Pernille Sønsterudbråten, Ida Johanne Folsland, Berit Horvei, Thea Fagerhaug, Herman Moer, Live Arntzen, Hannah Kastel, Øistein Fagerli Næss, Andreas Kastel, Even Nygaard Østreng, Simen Saxhaug, Håvard Gundersen, Anders Horvei, Audun Børke, Gaute Fosstveit
1.laget i 15stafetten, som ble nummer 4 bestod av Ingvild Tømta, Ragnhild Haga, Mads Aanes Haugen, Torben Wendler, Trygve Tømta, Anders Vister, Hanne Eide Rapp, Anne Grethe Rustad, Kristine Eide Rapp, Vetle Christiansen, Magne Haga, Anders Haga, Amund Hoel, Ståle Sønsterudbråten og Eirik Rustad.
I tillegg må vi berømme alle på 2
. og 3.laget som også kjempa, og gjorde dagen til det breddearrangementet det er!
Raumar hadde 15 av de drøyt 140 deltakerne i lagkonkurransen!

Raumar hadde 15 av de drøyt 140 deltakerne i lagkonkurransen!

Ingvild og Ragnhild (og Mads) var som vanlig tidlig inne på 1.etappe!

Ingvild og Ragnhild (og Mads) var som vanlig tidlig inne på 1.etappe!

Tags:

Kommentarer er stengt