Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Sesongen skikkelig i gang med Østfold O-Weekend

Sesongen skikkelig i gang med Østfold O-Weekend

13 april 2014
Kristine finner fram også i 13-14klassen!

Kristine finner fram også i 13-14klassen!

Selv om mange allerede har funnet poster i noen uker, satte helgas Østfold O-Weekend et virkelig skille mellom vinter og vårløp!

OK Moss og Indre-Østfold arrangerte de tradisjonsrike Lørdagskjappen og Smaaleneneløpet, og med over 1400 og 800 løpere på start, var mange våryre o-løpere i skogen. Også for Raumar sin del var det flest på Kjappen. Dagens beste plasseringer, og også de som var nærmest vinnerne, var Pernile Sønsterudbråten (4 i D11-12N) og Kristine Eide Rapp (6 i D13-14). Ellers var det flere som hadde både små og store svinger i det varierte og litt bushete terrenget. Klubbresultater
Søndag var det Sameia-terrenget, vest for Trømborg Kirke som inviterte til postjakt. 10 Raumere kjempa seg gjennom løypene til speaker-Sigmund Vister, og Trygve Tømta og Anders Vister var våre raskeste med 6:50min/km
. Klubbresultater

Nå er det påskeferien som står for tur, noen drar til fjells mens andre jakter flere poster i Sverige. Og alle husker påmeldingsfristen til Norwegian Spring!
GOD PÅSKE

Fra Rankingføreren: Resultatene etter det første løpet er lagt ut. Link i høyremargen eller under menypunkt Aktivitet – Klubbranking . Neste løp: Solrenningen 27/4.

Tags:

Kommentarer er stengt