Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Med Raumar orientering på tur til «sirkus»10mila i Eksjø

Med Raumar orientering på tur til «sirkus»10mila i Eksjø

11 april 2014

Raumars vinnerlag i ungdomsklassen 2010!

2.-4.mai går vårens vakreste eventyr, 10mila, i Eksjø i Sverige, og Raumarbussen setter som vanlig kursen (sør)østover

. Raumar har som mål å stille med 2 herrelag, 2 damelag og 2 ungdomslag, og å sette preg på arena og konkurranser! Det er allerede mange påmeldte her på hjemmesiden, men det er fortsatt plass til flere

. Les  innbydelsen og meld deg på i påmeldingssystemet til høyre!

Bussen har plass til løpere, supportere, kokker og fotografer, så har du lyst til å oppleve den magiske stemninga gjennom tionatta, så ikke nøl!

Gir deg opp med noen highlights fra fjoråret! (nattstarten fra 4:30, og Vetle Ruud Bråten i tet etter 5:20! MAGISK)

Tags:

  1. 15 april 2014 @ 13:32 | #1

    Venter på rapporten fra observasjoner gjort på kina’n nå i forkant av 10-o. Veslebonden løp forøvrig 28 kilometer o-løp i Kolmården med tredjesträckan for 1.laget og sistasträckan for 2.laget – og tror det er eneste gangen i historien at alle på 2.laget løp raskere enn alle på 1.laget siste fem etapper. Quiz: Hvem vant djurparkssprinten fredagen før Tiomila i 2004?

  2. Skage
    15 april 2014 @ 12:51 | #2

    En får håpe at Veslebonden på Opsal gård tar til fornuft og setter bort våronna til Storbonden, og at T. Strand går inn og tar en nattetappe for 2. laget. Når det gjelder sistnevnte er jeg ikke historieløs. Jeg er fult på høyde med de fakta at synet svikta, og at trøkket blei for stort i Kolmården allerede for 10 år sida. Men dette skulle ikke på noen måte være til hinder for å reise kjerringa i 2014! Viktig at påmelding registreres snarest, da Ø. Lund trenger flere kort å sjonglere med, der han akkurat nå sitter svett over kabalen med tanke på herrenes laguttak.
    Let`s get ready to rumble!

Kommentarer er stengt