Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Status KickOff: allerede over 70stk! Kan du ta med kake?

Status KickOff: allerede over 70stk! Kan du ta med kake?

31 mars 2014

Det blir storinnrykk på Hovin Skole på onsdag, og allerede nå er det påmeldt over 70 stykker. Og det er fremdeles plass til flere! Har du også mulighet til å ta med en kake hadde det vært supert! Send gjerne sms til Ståle på 93045883 🙂

HovinDagen starter 17:30 med litt info i skolegården. Vi kjører en suuupersprint innenfor skolens område, med 4 korte sløyfer som alle kan klare, før man kan fylle lagrene igjen med det grillen tilbyr. Inne etterpå blir det sportssalg fra SportImport, samt informasjon fra 360helse
.

I tillegg prøver vi å dra igang et bruktmarked, så har du en Raumartrøye du ikke lenger bruker/trenger, så ta den med. Kanskje en av våre nye rekrutter passer den!?!

Innbydelsen

Tags:

Kommentarer er stengt