Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Bergen sprint camp 2014

Bergen sprint camp 2014

5 februar 2014

bergenHelgen som var deltok en liten bataljon fra Raumar på Bergen Sprint Camp for å løpe i gater
. Grunnet litt skade-, sykdoms- og jobbforfall var Ståles håpefulle denne gangen KarolineS, MathildeS, SondreRB, TirilRB, IdaB, og RafalP.
Ved å trykke videre kan du lese Sondres rapport fra byen mellom fjellene

De som ikke var der kan ha god trening i å se på kart og analyse fra løpene

 

Vi troppet opp tidlig fredag for å fly det lille stykket over til finværet og barmark. Der vi skulle løpe 4 hardøkter: nattsprint, sprint, sløyfe-sprint og Finale.

På natta gjennomførte alle bra løp og la et godt grunnlag i sammendraget.På lørdagsmorgen var det klart for en vanlig sprint og her ble Sondre og Karoline disket etter å IKKE ha lest koder
. De andre fikk godkjent sitt løp og fortsatte sin ferd i sammendraget. Senere på dagen var det sløyfe-sprint, som besto av fem sløyfer som ble løpt med litt pause imellom
. Helgens overraskelse kom da Ida ble best av jentene på den ene sløyfa! Rafal viste seg godt frem og var i toppen på flere sløyfer.

Siste dagen var det klar for knockoutsprint. Vi ble satt opp i heat hvor det var førstemann i mål
. De seks beste løp mot hverandre, så de fra plassene 7-12 osv. Først ut var Sondre etter kun et resultat på nattsprinten å vise til. Han knuste konkurrentene og ble nr.95. Så var det Mathilde sin tur (som egentlig skulle i duell mot storesøster karoline, men Karoline turte ikke.) Hun løp inn til 55. Plass. Deretter var det Idas tur og hun løp et bra løp og vant heatet (nr.47 sammenlagt) Tiril løp en god finale og ble nr. 38. Rafal som var best av oss løp i nest beste heat og fikk det litt tungt, men det ble en flott 12. Plass. Fritiden i Bergen ble brukt til Vine (EGG, aha aha) spising og foredrag med fjorårets verdensmester Mårten Bostrøm.

Tags:

Kommentarer er stengt