Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Mil etter mil på ski!

Mil etter mil på ski!

13 januar 2014
Sjusjøen alle

Gutta på tur!

Dersom man var på Sjusjøen helga 10.-12.januar kunne man risikere å møte på Raumarløpere i skiløypa både tidlig og seint. Fordelt på hyttene til fam.Vister og fam.Rustad var vi 17stk som gjorde en god jobb treningsmessig og sosialt
. I det strålende løypenettet som er på Sjusjøen, er det lett å bli ivrig, og på tross av tåke/nysnø lørdag og -18 på søndag kunne de ivrigste logge av drøye 150km i løpet av helga . Som Håvard sier: «Jeg trente i 10,5 av de 48timene jeg var på fjellet!»

På grunn av de heller labre skiforholdene i Raumarland, og at mange er påmeldt på Marcialonga, Vasaloppet, Birken denna vinteren, var mange sugne på en skihelg tidlig januar. Dette gjorde at vi en liten stund var skeptiske til om vi fikk plass til alle, men påmeldingene begynte å dabbe av når det nærma seg 20stk, og med noen frafall endte vi på gode 17personer!

Vi ankom destinasjon, Sjusjøen til litt ulike tidspunkter, og da Øyvinds bil ankom etter 22 var vi fulltallige og klare for å ha det gøy! (da hadde mange andre allerede testa skiforholda). Logistikken rundt hyttefordelinga blei gjort utifra gjennomsnittlig leggetid, så unggutta + de rutinerte natteraglerne Tømta og Lund blei samla i Vister-hytta. Alikevel meldte nykommer Svend Sondre at det var hans tidligste fredagskveld på mange år.

Etter 2lange skiturer lørdag fikk vi samla alle sammen i Vister-hytta for ljuging og leking, og Annes versjon av Alias var en sikker vinner! Oda og Trygves miming av strippeklubb og fødsel vil bli huska i lang tid 😉

Søndag var de sterkeste rundt om både Pellestova og Hornsjø, før hyttene ble rydda og vaska, og bilene satte retningen mot Eidsvoll, Gjerdrum eller Oslo. Som vanlig ble det en super samling med gjengen, og vi var alle enige om at det er moro når det er med så MANGE! Så det må vi fortsette med!

Takk for en super helg på fjellet: Torben, Vibeke, Harald, Anna, Eirik, Kaisa, Karoline, Anne, Oda, EskilG, Svend Sondre, Håvard, Trygve, Øyving, Bojan, Åsmund og Anders!

Sjusjøen

Tags:

Kommentarer er stengt