Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Godt med nisser på stabburet!

Godt med nisser på stabburet!

20 desember 2013

Onsdag var det igjen tid for nissefest, og bortimot 50 rødnisser, fjøsnisser, grautnisser og fjompenisser hadde tatt turen til Hovin Gård og stabburet
. Tradisjon tro var det mandeljakt og nissequiz, og til slutt kom faktisk gamlenissen også i år! Det var i år gledelig mange nye fjes på nissefesten, nok et tegn på at det gode rekrutt-arbeidet har båret frukter! Med over 100 på enkelte karusell-løp og 80 på rekruttavslutning viser at Raumar Orientering går mot noen spennende år! Tusen takk for innsatsen både i løypa og i dugnadsarbeidet i året som har gått, og vi håper alle er klare for å ta i nye tak for o-idretten på øvre romerike også i 2014!

Vi i Raumar ønsker alle en riktig God jul, og et godt nytt år.

Tags:

Kommentarer er stengt