Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > O-helg på Finnskogen

O-helg på Finnskogen

23 september 2013

I helga ble det arrangert tre viktige løp på Finnskogen i Hedmark. Selv om ikke alle raumarløperne hadde hatt optimale forberedelser til helga, var likevel optimismen stor
. Og da spesielt med tanke på søndagens junior-NM i stafett
.

På fredag var det Norgescupfinale i sprint for junior som stod på planen. Arena var lagt til Finnskogen turist og villmarksenter. Her var det ikke mye gater eller andre bytrekk å spore
. Dette var en real skogssprint. Vår bestemann denne dagen ble Anders Vister med en fjerdeplass i H 19-20
.

 

3.plass til Anders (foto orientering.no)

Norgescupfinale i mellomdistanse og o-idol stod på planen på lørdagen . Løperne ble presentert for et krevende teknisk terreng i starten av løypene og mange gikk på store tidstap. Inn mot arena var det åpne og raske furumoer som innbød til stor fart. Også denne dagen var det Anders Vister som stod for den beste prestasjonen. Han ble nr 3 i H 19-20.

På søndag var det junior-NM stafett. Dette var en dag vi hadde sett fram til lenge, og Raumar var en av storfavorittene i herreklassen. Uheldigvis hadde 2 tredjedeler av førstelaget vårt hatt en trøblete oppladning med sykdom. Og når terrenger som ble brukt til stafetten ikke var så veldig teknisk krevende, ble Anders Vister og Håvard Haga løpt ifra med 4 minutter tilsammen på de to første etappene.

Startskuddet har gått (foto orientering.no)

På sisteetappe løp Magne Haga en fantometappe løp laget opp til en fin fjerdeplass og hadde beste etappetid med over 2 minutter. Dette var ikke helt som vi hadde håpet, men vi må nesten si oss greit fornøyde uansett. Med mindre enn 2 min tidstap teknisk, så var det en god gjennomføring av alle tre i hvert fall. Andrelaget var også med å prege stafetten. På førsteetappe løp Amund Hoel en veldig bra etappe ble nevnt helt i teten gjennom hele etappen. Uheldigvis hadde begge førsteetappeløperne våre lang gafling rett før passering, og ble hengende etter. Amund veksla med Sondre Ruud Bråten. Sondre har en stigende form om dagen og løp en solid etappe og sendte ut Tor Arve Bjørnstad Strand på sisteetappe. Tor Arve har virkelig gjort et løft o-teknisk denne høsten, og kunne løpe laget inn til en fin 25. plass.

Nå venter NM-natt neste helg. Der håper vi på flere gode raumarprestasjoner!

Tags:

Kommentarer er stengt