Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > NM langdistanse uten kjempeklaff

NM langdistanse uten kjempeklaff

12 september 2013

Sjokoladeglade Silje var fornøyd med premien!

Årets NM-uke i Kongsberg åpna med reale og tøffe langdistanser laget av legendarene Øyvind Thon og Brit Volden. Raumar stilte med 5 løpere, men ingen gjennomførte helt supre løp. Tor-Arve Bjørnstad Strand ble nr 50. i H17-18, Anders Vister fikk en fin 5.plass i H19-20, men hverken form eller teknikk var på topp i dag
. Sondre Ruud Bråten tok dagens løp som trening, og løp inn til en 26.plass . Seniorene Silje Ekroll Jahren og Eirik Rustad var nok de som var mest fornøyde, selv om de ikke gikk feilfritt de heller. 8. og 18. plass er likevel godkjente plasseringer i seniorklassen!

Anbefaler å gå inn på Jan Kochbach’s analyse av langdistansen!
Alle resultatene kan sees her

I morgen løper seniorene kvalifisering til mellomdistansen, med 6 Raumarløpere til start!

Tags:

  1. Morten
    12 september 2013 @ 23:47 | #1

    14.posten Eirik, der gikk du vel feilfritt? (1.plass på strekket).

Kommentarer er stengt