Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Gull-Dobbel til Raumargutta!

Gull-Dobbel til Raumargutta!

1 september 2013
2*GULL! Unggutta måtte bøye seg for at H17-laget skulle synes

2*GULL! Unggutta måtte bøye seg for at H17-laget skulle synes

I dagens KM-stafetter i Bærumsmarka ble det seier både til Anders Haga, Mads Aanes Haugen og Amund Hoel i H13-16 OG til Eirik Rustad, Håvard Haga og Anders Vister i H17! Dette er Raumars første seier i KM stafett for seniorer!

Terrenget var det samme som gårsdagens langdistanse, samt fjorårets NM-stafett for juniorene. En god del stier går gjennom terrenget, men vi møtte også diffuse områder, og tett jungelbush.
I D13-16 løp Synne som eneste jente på laget pga sykdom, men leverte en veldig god 1.etappe! Lillesøstrene Hanne og Kristine løp inn til andreplass i D11-12-klassen

I D17 var Silje nest første jente inn til veksling, mens Karoline på 1.laget kom inn med klynga til 1.veksling.
Siljes kart                      Alle resultater
I H13-16 løp Anders en stabil og god 1.etappe . Både ved passering og til veksling var det bare sekunder opp til teten, og Mads kunne løpe med klynga på den andre etappen. Det hadde han få problemer med, og Amund hadde tetkontakt ut på sin siste etappe. Amund avgjorde kretsstafetten for noen uker siden mot H16-dobbeltvinner Audun Heimdal, og kunne idag knuse H15-dobbeltvinner Vegard Gulbrandsen på de siste meterne! Det ble overhørt på arena at Amund var en person man ikke ønska å møte i spurt
. Gutten har fått respekt i feltet 🙂

I H17 kom Eirik inn først til veksling med 20sekunder til Nydalens 2.lag, og 50sekunder til Kongsberg etter en meget god 1.etappe. Kart her
Håvard på 2.etappe bare økte luka, og ved veksling var det 3:40 ned til erkerival Lillomarka. Anders, som har sliti litt med sjukdom i det siste, hadde ikke en super dag fysisk, men kunne passere mål først! Kun 20sekunder bak kom en jagende Øystein Sørensen for Nydalen, og vi fikk seinere vite at de hadde vært sammen på nest siste post! At Nydalen uansett var diska gjorde ikke det mindre viktig å komme før dem i mål. Lag som Lillomarka, Halden og Tyrving måtte se Raumar på toppen av pallen, og vi kan titulere oss «BEST I BYEN» hvertfall fram til NM-stafett.
Og vi skal gi kamp om tittelen også ETTER den stafetten!
Sees i Kongsberg!

Tags:

Kommentarer er stengt