Hjem > Nyheter > Anders kretsmester i H15-16

Anders kretsmester i H15-16

31 august 2013

IMG_1110Denne siste dagen i august var grå med litt regn, ihvertfall på formiddagen
. KM langdistanse samt Trimtex cup løp 5 av 7 ble arrangert fra Lund i Fossummarka
. Godt over 500 deltakere fant veien til parkeringa ved Skytterkollen og videre inn til samlingsplass.

Raumars delegasjon var ikke stor mye på grunn av en konkurrerende NM-samling et annet sted på Østlandet men 12 løpere var påmeldt. Med noen få unntak var det den yngre garde som holdt fortet idag. Best utgangspunkt i Trimtex-cupen hadde Amund med sin 3.plass sammenlagt før dagens løp, men det var en annen løper som viste klasse idag. (Foto: Øystein Rapp)

aook_logo3_225Anders Haga sto for dagens klart beste prestasjon da han vant H15-16 et og et halvt minutt foran neste løper. Amund med et godt utgangspunkt i cupen endte 13 minutter bak på en 11.plass. Synne hang brukbart med og havnet midt i D15-16 snaut 12 minutter bak vinneren
.

Trimtexcupen blir nok oppdatert etterhvert på kretsens side. Du finner link fra NOF til alle kretsene.

Her er alle Raumarresultatene i Bærum

Egne betraktninger om løpet

Det tegnet bra da jeg fikk grønt på nesten alle lyskryssene mellom Smestad og Bærum grense. Bare på Røa var det som ventet rødt. Kanskje vil løpet gå veien også? Har ikke fått trent så bra som jeg burde og valgte en kort løype
. Innimellom bød den på veivalgsutfordringer så man måtte passe på. Etter 36 minutter i skogen valgte den evige fotograf Harald Andresen å ikke ta bilde – hvis jeg så riktig. Det er et tegn på at det er på tide å øke treningsdosene kraftig .

Terrenget var som ventet ikke det aller fineste. Bærum er ikke blant favorittene og det gjelder forsåvidt også Oslo-terreng. Man må lenger ut i distriktene for å finne kremterreng. Men nærheten til Oslo er jo gunstig for deltakerne. Gøy å være tilbake her – var en tur på Brunkollen nylig inkludert Skuta/Skutehøgda hvor det ble bedrevet rappellering og regulær fjellklatring.