Hjem > Nyheter > Amund beste Raumar løper på sprinten med 7. plass

Amund beste Raumar løper på sprinten med 7. plass

3 august 2013

Det ble litt stang ut for våre løpeAmund på post HL sprint 2013 256re på HL-sprinten i dag

. Første del av løypene var svært o-teknisk krevende, mens siste del satte krav til å klare å holde farten oppe.

Amund (H16) fikk aldri flyten i første del av løpet, og hadde større tidstap på 2 av postene hvor han løp for langt i forhold til der han skulle ta av. Han lå på 18. plass på første meldepost
. Etter hvert fikk han opp farten slik at det ble en hederlig 7. plass i mål.

I H15 fikk aldri Anders opp farta på grunn av hold. O-teknisk gikk det greit, men en feilstempling medførte at han ble disket fra en 8 . plass.
Mads og Bjørnar gjennomførte greie løp, men må nok løpe fortere om det skal bli premie (begge fikk det i løpet av HL i fjor).

Av jentene var det Tiril (D16) som klarte seg best. Hun ble nr. 16 (2 sek. fra premie) etter noe småbomming hele veien. Tiril hadde bra fart i dag og kunne nok kjempet om en plass blant de 7-8 beste med bedre flyt i o-teknikken
.

I D15 ble det svært mye bom for Synne i starten i dag, og hun endte tilslutt på 45. plass.

Mathilde (D14) hadde en fin hovedløpsdebut, og endte som nr. 40 etter å ha hatt fin flyt gjennom løypa.

Tiril HL sprint 2013 283

I morgen er det klart for langdistanse. Vi håper alle får til litt bedre flyt i o-teknikken der, for Amund og Anders bør det være mulig å kjempe om medaljer!