Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Notiser > Sommerkarusellens første løp

Sommerkarusellens første løp

28 juni 2013

Det første løpet i sommerkarusellen gikk av stabelen ved Nordbytjernet i Ullensaker torsdag 27.juni

. 36 løpere deltok i løypene som var lagt av ungguttene Lars og Andreas
. De fikk skryt for løypene som var lagt på et kart som ikke gir de beste muligheter for lange løyper, men ga denne gangen nok utfordringer.Til dels store nedbørsmengder i løpet av dagen gjorde skogen våt, men noen var likevel tøffe nok til å ta et bad i Nordbytjernet etterpå.Alle underklubbene var representert så dette ble et realt Raumararrangement. Da håper vi enda flere finner vegen til Hurdal neste torsdag! Resultater

Tags:

Kommentarer er stengt