Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Magne med seier i siste uttaksløp!

Magne med seier i siste uttaksløp!

2 juni 2013
Seiersgliset er på (foto orientering.no)

Seiersgliset er på (foto orientering.no)

Magne Haga løp seg i dag med all sannsynlighet inn på laget til junior-VM, og Raumar har (uoffisielt) 2 gutter på

laget. I dagens langdistanse var han 3sekunder foran rivalen gjennom mange år, Borger Melsom fra Fossum . Håvard og Anders holdt også høy fart gjennom løypa, men Håvard tapte for mye på langstrekket til 4.post og ble 10, mens Anders hadde for mange tidstap til å hevde seg. Les videre for å se Magnes seierveivalg!

I Trimtexcup ble Amund nr3, kun sekunder fra seieren i en spennende jaktstart

Magnes vei til seier:
Løpet i dag var et gjennomført bra løp uten de store tidstapene. Prøvde å løpe sikkert og forenkle så mye som mulig og fokuserte på retning inn og ut av postene. Lyktes godt med det utenom til 7. posten da jeg leser at posten skal ligge på en nese i stede for i et søkk
. I tillegg bommer jeg på retningen inn i den samme posten og taper derfor litt tid. Ellers var det lite med tidstap, utenom en litt treig start der jeg ikke kom meg helt inn i orienteringa, og litt mye nøling mot slutten. Ellers var det mange utfordrende veivalg, men i ettertid ser jeg at jeg har truffet bra med alle. Til slutt viste det seg at løpestrekket mot slutten skulle bli avgjørende, og heldigvis hadde jeg marginene på mine side.

Trykk et par ganger på bildene for å se dem større!

Magnes vinnerveivalg del 1

Magnes vinnerveivalg del 1

del 2

del 2

Tags:

 1. Eirik
  4 juni 2013 @ 22:09 | #1

  Magne ble ikke tatt ut i første runde, og må løpe seg til evt deltagelse under O-festivalen:
  http://www.orientering.no/nyheter/Sider/Uttak%20til%20junior-VM.aspx

 2. Morten
  4 juni 2013 @ 21:53 | #2

  I Romerikes virket det som Magne var usikker på om han takker ja til VM hvis muligheten byr seg pga langrennssatsinga, men journalister vrenger jo på det meste. Håper du gir Torben ditt ja!! Alle i Raumar er nok enige.

Kommentarer er stengt