Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ingen revansje i Jukola 2013

Ingen revansje i Jukola 2013

18 juni 2013

jukolaEtter fjorårets Jukola, der ingen av Raumars herrelag fikk tellende resultat, var det et revansjelystent lag som reiste mot Jämsä og årets Jukola
. Målet var en topp 40-plassering, men da Rafal krysset mållinja viste telleren det dobbelte og vel så det.

Eirik hadde naturligvis fått førsteetappen i år igjen. Selv om det manglet litt på å gjenta fjorårets fantometappe, ga han laget en grei åpning med 94.-plass, 4.36 bak ledende Tullinge
.

På andre stod Håvard for en av lagets to virkelig gode etapper
. Med bare to minutter tap til teten og 24. beste etappetid, førte han laget opp hele 47 plasser, til en 47.-plass.

Gullord klar til start! (foto Worldofo)

På Jukolas svar på långa natten, åpnet Anders i samme stil, og løp laget opp til nattas beste plassering, 43., på første mellomtid. Derfra og inn ble det dessverre en stor og flere mindre bom
. Til slutt kunne han sende ut Trygve på en 68.-plass. Undertegnede løp en grei etappe, tapte noen minutter, men plukket også noen plasser, slik at Alex løp ut som 62. løper på den femte etappen.

VM-klare Alexander hadde lagets nest beste etappeplassering, med en 37. plass. Så langt ut i stafetten hadde det blitt store avstander, derfor gjorde det ikke større utslag enn fire plasser, opp til 58.

Ingen av løperne våre på de to siste etappene hadde noen god dag, både Torben og Rafal slet med dårlig dagsform i tillegg til mye bomming. Det førte til at vi falt via 68.-plass, og ned til den endelige 92.-plassen .

For 5-6 år siden ville vi ha vært godt fornøyde med plasseringen, men i år var det ikke mye tilfredshet å spore i militærteltet. Som lagleder Eskil sa i intervju med O-pressen etter målgang, må det gjøres en jobb før neste års Jukola, for at vi skal klare å få ut det vi er gode for. Da er forhåpentligvis også både andre- og damelaget tilbake, men først er det Nighthawk!

Detaljert lagresultat

Herrestarten (foto Worldofo)

Tags:

  1. Skage
    19 juni 2013 @ 14:26 | #1

    Kjenner vi hadde vært fornøyd med den plasseringa i klubbens hine pure ungdomstid i 1999 også. Den gang Thormodur var ankeret… Aasen kjørte forøvrig ut på første, og veksla som nummer 243, – 12.29 bak tet. Ble vel 486 (?) til slutt, dvs listefyll. Året etter suste herrelaget inn til 368.plass (?), etter at det bare gikk én vei fra Strandern gav kartet videre som nummer 709 på 1.etappe. Her merker vi oss også «monsteretappe» av Gerten på 2. etappen og at Lene Moe løp 4.etappe på herrelaget.

    Men hvilket herrens år var det vi hadde 3 lag og matkasse???

Kommentarer er stengt