Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ungdomssamling i Maridalen 11-12. mai, med deltagelse i Nydalten

Ungdomssamling i Maridalen 11-12. mai, med deltagelse i Nydalten

13 mai 2013

6Middag på Bjørnholt av ungdomsløperne i Raumar deltok på en klubbsamling med godt o-teknisk utbytte på fjorårets NM-kart i Maridalen.

 

Anders, Mads, Tiril, Synne, Lars og Andreas fikk på 1. økta brynt seg på en krevende postplukk-løype på svært godt kart. Denne kan åpnes her (fungerer best i nettleseren Chrome): http://3drerun.worldofo.com/2d/index.php?idmult%5B0%5D=-89184&idmult%5B1%5D=-89193&idmult%5B2%5D=-89194&idmult%5B3%5D=-89195&idmult%5B4%5D=-89196&idmult%5B5%5D=-89197

Jentene bomma på 7., ellers mye bra løping. Denne økta inneholdt også linje-o i samme område på kurvekart . Etter lunsj, og diverse balltekniske utfordringer blant gutta var det duket for 2-mannsstafett
. Jentelaget med Tiril og Synne forsvarte fjorårets seier i det lettløpte Sandermosen-terrenget. Gutta ble litt for harde «på gassen» og bommet seg bort…..

Så bar det inn til Bjørnholt i Nordmarka med koselig «grillbord» og overnatting på flatseng etter litt Quiz, kortspill og GPS analyser. Anders løp 1. økta med hodekamera, men det var vanskelig å få noe ut av det…..

Søndag morgen ble Anders vekket av katta som hadde hoppet inn gjennom vinduet. Etter frokost bar det ned til Maridalen skole med Trimtex-cupløp og Unions-match uttak. Dessverre var det ingen i gjengen som fikk til noe toppløp i de krevende løypene. Anders ble tislutt nr 10, etter å ha lagt igjen 10 minutter på en post. Tiril ble. nr 11. Komplette Raumar-resultater: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=2007&organisationId=281

Alt i alt en lærerik samling. Neste år får vi prøve å unngå en langhelg, slik at vi blir flere i gjengen!

Tags:

Kommentarer er stengt