Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Siste info før avreise til 10Mila

Siste info før avreise til 10Mila

2 mai 2013

logo 10Mila 2013Nå er det bare timer igjen til avreise…

Bussen går fra menighetshuset på Ask kl 1100. Her er det også avtalt parkering for de som har behov for det. Neste stopp blir Shell sørgående ved E6 Kløfta kl 1120. Derfra går bussen østover mot Kongsvinger og inn i de svenske skoger . Det blir som vanlig matstopp på veien når sjåføren blir sulten
.

Når vi kommer fram vil de som løper på herrelag 1 og damelaget bli kjørt til en skole for overnatting. Øvrige herreløpere overnatter i et spesialtelt med konstant varmetilførsel. Ungdom og ledere overnatter i kokketeltet. Alle må ta med liggeunderlag/feltseng og sovepose. For øvrig vises det til forrige nyhet om 10Mila der står det mange gode pakketips…

Tags:

Kommentarer er stengt