Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Hvem blir årets klubbmestere ?

Hvem blir årets klubbmestere ?

28 mai 2013

raumarlogo (3)Raumar’s klubbmesterskap arrangeres onsdag 12.juni fra Gimildammen. Løpet går i noe av det fineste NM terrenget med samlingsplass ved Gimildammen i Holter. Yngvar har løypene klare og rapporterer om opptil flere lure poster i de lengere løypene
. I kortløypene skal Tour d’o få boltre seg .  Tron Erik har lovt å kjøpe inn premier, så derfor ønsker vi helst forhåndspåmelding fra alle som skal være med (i hvert fall fra 11-senior) innen 5/6. Det er også vanlig Raumar-karusell samtidig, så det er mulig å få en fin treningstur uten å still opp i klubbmesterskapet.  Ta gjerne med en grill og litt grillmat . Kanskje noen får lyst til å bake en kake eller to. Still opp, bli med på et morsomt og uhøytidlig klubbmesterskap. Jo flere som kommer, jo morsommere blir det

 

Tags:

Kommentarer er stengt