Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > 15-stafetten 2013

15-stafetten 2013

Vi gjorde det i 2010…vi gjorde det i 2011

Vi  fyrte opp grillen etter endt 15-stafett :).

Ja, vi vil gjøre det igjen i år og da skal vi feire at pokalen skal tilbake til stabburet på Hovin. Årets store stafett hvor vi stiller alle mann og viser bredden i Raumar orientering.Den 8/6 arrangerer Oppsal IF årets 15-stafett fra Ødegården i Østmarka.Vi tok pokalen hjem i 2010 og i 2011
. I 2012 ble snytt for seiern på målstreken av erkerival Lillomarka OL . Det skal ikke skje igjen
. Raumar orientering ønsker å stille 3 lag og vil  derfor at alle som vil være med på fart og morro i Østmarka om å melde seg på via hjemmesiden. Stafetten er en breddestafett hvor vi er avhengig av gammel og ung, rask og mindre rask, jenter og gutter. Reglen for å stille lag er at vi må ha minst 5 damer, hvorav minst en må være D13-20 eller D40-.Minst 3 løpere i D/H13-16 eller D/H 45-, der begge kjønn skal være representert. Parallelt med 15-stafetten arrangeres det også en ungdomskonkurranse
. Dette er en lagkonkurranse med 3-5 løpere pr lag. Fellestart hvor det skal plukkes flest poster/poeng. Her kan alle fra 8-16år stille.

Det vi ønsker nå er at du går inn på hjemmesiden og melder deg på. Som nevnt blir det hygge og kos rett etter stafetten hvor Raumar sponser pølser og brus til alle. Er det noen som ønker å ta med en kake så er det bare extra hygge.
Info om årets 15-stafett og lagkonkurranse finner du på:   oppsal.fjogstad.name

Alle som melder seg på via hjemmesiden oppgi brikkenummer som de skal bruke. Dette gjør det lettere for coachen og melde inn riktig lag m/emitbrikker. Spørsmål kan rettes til Ståle
. 93045883 / staale@raumar.net

 

.

Tags:

Kommentarer er stengt