Hjem > Nyheter > Ungdomsgutta imponerte i Vårstafetten, Amund nr. 3 i SOL-renningen

Ungdomsgutta imponerte i Vårstafetten, Amund nr. 3 i SOL-renningen

21 april 2013

Ungdomsgutta gjorde sine saker meget bra i lørdagens Vårstafett i Varteig utenfor Sarpsborg. I Stafettgutta Vårstafetten 2013sesongens første ordentlige o-løp løp Amund en solid 1. etappe, og vekslet som nr. 8 av de vel 50 lagene. Amund sier: «Flyten kom etterhvert, det ble litt bom i starten så hadde jeg nesten tatt inn de andre før det ble en bom til.» Amund hadde forøvrig best tid av alle med denne gaflingen
. Deretter gjorde Mads et kjempeløp og kom inn i tetklynga! Han var 7 sekunder bak Halden 2 som ledet. På siste etappe var det lite å gjøre med Halden 1, men Anders kunne fortelle «Jeg så Gulbrandsen for Asker på slutten av løpet, men satte meg fast i noe tett vegetasjon slik at de fikk luke. Men dette var en bra sesongpremiere».

Ungdomsjentene løp også tre greie løp
. Tiril hadde en fin innledning. Hun fant en god posisjon i «klynga», leste kartet bra og kom inn til veksling som nr. 7 av 40 startende lag! Emilie gjorde jobben sin og hang med klynga inn til 9. plass. Synne hadde også en grei etappe. Noe bom ble det i et vanskelig og småknudrete område med kurve-o. Jentene endte tilslutt på 14 . plass.

I D 11-12-stafetten stilte Raumar lag sammen med Oppsal. Kristine løp 1-etappe og vekslet som nr. 3, 9 sekunder bak ledende Konnerud. Hanne løp sammen med Ane fra Oppsal. De hadde en litt større bom på en post, men klarte likevel å kapre en fin 4. plass
.

Vårspretten gikk paralellt med stafetten. Her løp Håvard som egentlig er site-års junior, i H21E. Han fikk en fin 15. plass kun 2.46 bak vinneren! Øvrige Raumar-resultater finnes her: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=957&organisationId=281

Søndag ble SOL-renningen arrangert fra samme arena. Igjen gjorde Amund et solid løp, og kom inn på 3
. plass i den sterke H16-klassen. De øvrige ungdommene bommet litt mer i dag, Synne ble nr. 10 i D15, og Anders nr. 18 i H15.

Anders Vister gjorde også et solid løp, og løp inn til en flott seier i H19-20 E (det var noe tynn deltagelse i klassen). Dette lover veldig bra før neste helgs NC-løp.