Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Rekruttene «plukket poster»

Rekruttene «plukket poster»

25 april 2013

2013-04-24 18.50.12I kveld var det full fart i skogen rundt Lysdammen i Gjerdrum der et 20 talls nye rekrutter og like mange fjorårets rekrutter var på o-trening .  De var klare for å komme seg ut i skogen og leite etter postskjermene. Terrenget var nesten snøfritt og det var herlig å springe på skogsmark igjen 🙂

Etter felles oppvaringslek var rekruttene klare  for å enkel nybegynnerløype med mange poster. I dag stod også kompass på programmet, kun for å lære å orientere kartet etter nordpila
. Erfarne instruktører veiledet barna ute i løypa
. Samtidig fikk foreldre/foresatte eget lynkurs i kart og kompass. Dette var siste av to kurskvelder for de voksne og tilbakemeldingene var positive og flere gav uttrykk for at dette var morsomt og vil prøve mer.  Nå blir det også lettere å prate med barna om kart og kompass. 

2013-04-24 18.49.47

Karoline benyttet kvelden til å instruere rekruttene

 De mer erfarne rekruttene fikk bryne seg på en litt mer utfordrende løype ( C-nivå). Og hadde ikke barna fått nok løping, så avsluttet de med  «EKT- sprint-løype». O-treningene for rekrutter fortsetter hver onsdag framover til sommerferien

. Følg med i aktivitetskalenderen.

Tags:

Kommentarer er stengt