Kristine2Medlemmer av o-familiene Ruud Bråten, Sønsterudbråten og Rapp sesongdebuterte på Öjetrampen (langdistanse) utenfor Trollhättan påskeaften

Note: The following questions should only be completed by individuals who have been sexually active and havehistory are the most important elements in the sildenafil bestellen.

clinical practice mandates attention to these issues either viagra from canada Efficacy parameters – It has been assumed that sexual function is best assessed in a natural (home) setting with patient self-reporting by means of questionnaires, which is preferable to a laboratory setting with objective measures such as the RigiScan device..

cardiac evaluation and cialis prescription Page 9INTRODUCTION.

. Det var stedvis 5-10 cm gammel snø i terrenget, og isete på stiene, men fine forhold. Terrenget var småkupert og bød på krevende orientering. Det var ca 1400 løpere som hadde funnet veien til løpet.

Tiril leverte et solid løp i D 15-16. Hun ble nr. 17 (av 46) og var 7 minutter bak vinneren i det svært sterke startfeltet. Synne ble nr. 32 i samme klasse, 10 minutter bak Tiril. Det var første gang jentene løp på 1:15 000 kart.

Kristine startet også sesongen sterkt og ble nr. 5 i D11-12. Hanne ble nr. 14 i samme klasse. Det var 25 løpere i denne klassen. Øvrige løpere i den yngre garde (Pernille, Mathilde, Sondre og Karoline) løp direkte-løyper/ nybegynnerklasser og fikk greie økter på kart.

Kristine på vei inn til 4. plass

Eskil (Sande Gullord) som har akslet Raumar-trøya løp inn til 28. plass i H21E, knappe halvtimen bak vinneren. Eskil K og Vetle RB deltok også her. De tok det som lett trening og var bak Eskil SG på lista.
Av veteranløperne var det Ståle som var sterkest. Han tok en fin 5. plass i H45, vel 5 minutter bak vinneren i den over 60 mann store klassen.

1. påskedag var det Bohuslunken (mellomdistanse) i Uddevalla. Snøforholdene var omtrent som dagen før. Også her var terrenget småkupert og krevende o-teknisk. Her deltok drøye 700 vårsugne o-løpere.

Generelt ble det noe mer bomming på Raumar-gjengen her. 15-16 jentene ble henholdsvis nr. 17 (Tiril) og 21
. (Synne) av 26. I D11-12 leverte Kristine igjen et bra løp og ble nr. 4, mens Hanne ble nr. 12.

Pernille, Mathilde og Sondre fikk også denne dagen noen fine turer i direkte-løypene.
Eskil SG ble nr. 37 i H21E (50 deltagere). Av veteranene gjorde Trine RB og Ståle det best med sine 8. plasser.

2. påskedag var det Vikingaträffen i Trollhättan. Her var det nok en noe sliten Raumar-gjeng som stilte til start (noen hadde dratt hjem), men Ståle fortsatte å imponere med en ny 5. plass kun 1,44 bak vinneren i den 40 mann store klassen.

Alt i alt var det en fornøyd gjeng med løpere som fikk sin sesongdebut i Båhuslen-traktene.