Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Håper på økt deltakelse

Håper på økt deltakelse

11 april 2013

rankinglogo2013_2Rankingkonkurransen viste ifjor klart dalende deltakelse på løp. Det er stort sett de samme løpene hvert år med noen få variasjoner og dermed en god pekepinn. Registrerer stor aktivitet på rekruttreninger og det hadde vært gøy at mange av disse deltok på ordinære løp i år for å bedre på statistikken. Her er de utvalgte løpene i 2013: http://raumar.net/?page_id=3368  Etterhvert kommer en klikkbar logo i høyremargen rett under påmeldingsfristene
. Det vil som før bli link til Raumarresultatene og oppdaterte rankinglister etter hvert løp . Første løp: Solrenningen 21/4.

Tags:

  1. Morten
    14 april 2013 @ 19:47 | #1

    Dette skulle i utgangspunktet deles ut på Raumardagen men den ble avlyst. På nissefesten var det få tilstede så de ble heller ikke delt ut der. Premier vil dermed deles ut på Solrenningen førstkommende søndag. Takk for at du er våken!

  2. Bernt
    12 april 2013 @ 18:46 | #2

    Når deles ut premiene for rankingen 2012?

Kommentarer er stengt