Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Dag 2 av Bergen Sprint Camp unnagjort med knock-out seier til Silje E Jahren.

Dag 2 av Bergen Sprint Camp unnagjort med knock-out seier til Silje E Jahren.

2 februar 2013

Dag 2 av BSC er unnagjort og det har vært en krevende dag med By-sprint tidlig på morgenen og avsluttende Urb-o på ettermiddagen.

By-sprinten startet dag 2 av BSC. I sentrum av Bergen ble løperne servert vrien, teknisk orientering med flat førstedel før vi ble sendt opp i Bergens bratte områder med en blanding av tett småhus bebyggelse, trange smug og mange trapper
. Avsluttende Urb-o besto av en fellesstart løype + 4 sløyfer a ca 1000m. Disse måtte man gjøre unna mellom kl 1400 og 1600. Fra samlingsplass på Krohnengen nord for Bergen City ble vi sendt i alle retninger i trange gatesmug, trapper og bratte bakker som fikk melkesyra til å blomstre. Veldig tøff økt, men skikkelig artig.

Gårsdagens vinner i herreklassen, Eskil Kinneberg, har slitt litt mer idag og syntes ikke beina fungerte. Han ligger likevell på 5 plass sammenlagt og er med å kniver om pengepremier imorgen. Det samme gjelder Silje E Jahren. Etter en god dag med en real knock out seier i Bysprinten og gode løp i Urb-o på ettermiddagen ligger hun nr 2 sammenlagt. Vetle R Bråten og Eirik Rustad har slitt litt mer idag og ligger på henholdsvis 14 og 16 plass sammenlagt.

I gårsdagens innlegg glemte skribenten å nevne at Torben Wendler også har tatt turen over fjellet . Torben er juniorlandslagstrener og har tatt med seg en tropp til byen blandt de 7 fjell.

Av våre andre løpere holder Karoline Sønsterudbråten fortsatt koken. Tross store mageproblemer på By-sprinten med ditto stopp for avlevering av føde klarte hun å fullføre løpet. Urb-o senere på dagen gikk bedre og hun ligger 25 plass sammenlagt i dameklassen.

Marie H H, Line Maria, Eskild Gullord og Coachen har også hatt en fin dag i Bergens gater og fått testet sprint-o på sitt beste. Kunn smilefjes og spore hos disse. Siste mann på turen Sondre R B har haltet seg igjennom dagen med et kne som nok trenger behandling, men humøret er det ikke noe i veien med.

I morgen er det avsluttende finaler i Bergen sentrum , så følg med..

Info,kart og løyper fra BSC kan du finne her: http://sprint-camp.blogspot.no

 

 

 

 

 

Tags:

Kommentarer er stengt