Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Raumar orientering sin klubbsamling for juniorer og seniorer i Tyrkia

Raumar orientering sin klubbsamling for juniorer og seniorer i Tyrkia

11 november 2012

Vintersamlingen blir med Camp Norway til Tyrkia 20.-27
. februar
. Vår nye sponsor Active Travel, med Jan Sveen i spissen vil sponse oss med fem billetter. Det gjør at vi kan senke prisen for våre løpere
. Prisen vil være litt avhengig av hvor mange som vil delta på samlingen, men egenandelen vil bli på max 4000,- kr pr. deltager. Det dekker reise, overnatting, alle måltider og transport til løp og treninger (se innbydelsen). Nå begynner det å haste med å melde seg på. Det er mange klubber som allerede har bestilt og flyet begynner å bli fullt
. Gå inn på Active Travel sin hjemmeside http://www.atn.no/reiser/no/Camp-Norway-Tyrkia-3-391.html og meld deg på. Meld deg også på i aktivitetskalenderen så vi har oversikt over hvem som skal være med.   

Tags:

Kommentarer er stengt