Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Blodslitet, årets siste storløp

Blodslitet, årets siste storløp

15 oktober 2012

Blodslitet gikk av stabelen i Fredrikstad-marka som vanlig. I eldste juniorklasse var Håvard Haga og Anders Vister i slaget. «Spurtprisen» etter endt gafling tok Anders seg av. Ved passering samlingsplass 2,5 km før mål var Håvard helt oppe i teten
. Til slutt ble det mye svensk i toppen, men Håvard og Anders var med helt inn og løp i mål som nr. 6 og 7. Vant gjorde den svenske mesteren på ultralang, Eric Børjeskog. Eskil løp inn til en fin 2. plass. Ellers var Anders Haga med i spurtoppgjøret om seieren i H13-14, men måtte ta til takke med 4.plassen. Samme plassering ble det på Anne Grethe Rustad i D50 og Invild Tømta i D-åpen. I H-åpen fikk vi en fight mellom Eirik og Torben, Hvor Eirik til slutt trakk det lengste strået og gikk helt til topps.

Tags:

Kommentarer er stengt