Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Silje avsluttet sterkt i Nordic Tour

Silje avsluttet sterkt i Nordic Tour

9 september 2012

 Nordic Tour avsluttet med en knallhard mellomdistanse med jaktstart, hvor de to siste kilometerne gikk i terrenget ved siden av alpinbakken fra bunnen og opp til toppen
. Silje gikk ut som nr. 19.  Hun startet litt  forsiktig, men unngikk de store bommene og løp seg etterhvert oppover i feltet. I den siste kneika opp mot mål hadde hun skikkelig «trøkk» i steget og spurtet fra klynga hun var sammen med og inn til en flott 10. plass. I verdenscupen totalt ble hun nr
. 13. Silje har etablert seg i verdenstoppen og det skal bli spennende å følge henne til neste år. «Junior» Eskil gikk overaskende ut som nr
. 11 på jaktstarten, etter sterke prestasjoner tidligere i uka. Han var litt overivrig i starten og bommet allerede på første posten
. Etter det dro han en klynge på 3-4 løpere halve løypa og løp jevnt med de beste, før han tok et dårlig veivalg på langstrekket. Mot slutten gikk det også tyngere løpsmessig og han falt ned til 23.plass. Alikevel har denne uka vært en gedigen opptur for Eskil som til slutt endte på en sterk 36. plass i verdenscupen etter bare å ha deltatt på siste delen.  (bildet er «lånt» fra UOL sin hjemmeside)

Tags:

Kommentarer er stengt