Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Nordic Tour, o-sportens svar på Tour de ski

Nordic Tour, o-sportens svar på Tour de ski

4 september 2012

 Ni tøffe konkurranser på en uke i Norge Sverige og Finland før sammenlagtvinneren kåres førstkommende lørdag. Raumar orientering har med to løpere som kjemper om topp-plasseringer. Silje Ekroll Jahren har allerede etablert seg i verdenstoppen med gode resultater gjennom hele sesongen. Hennes beste resultat så langt i Nordic Tour er en flott 10.plass på søndagens mellomdistanse i Holmenkollen
. Eskil Kinneberg, som fortsatt er junior-løper, er med som læregutt på det norske seniorlaget
. Han fikk sitt internasjonale gjennombrudd på dagens knockout-sprint i Gøteborg
. Han tok seg videre som nr.18 fra kvalifiseringen i dag tidlig. I semifinalen havnet han i et knallhardt heat med tre av favorittene. Han tok seg videre til finalen som lucky looser. I finalen løp han respektløst mot de beste sprinterne i verden og ble til slutt nr
. 4. Følg med på avslutning i Voukatti fredag og lørdag . http://www.nordictour.org/live     (bildene er «lånt» fra UOL sin hjemmeside)

Tags:

Kommentarer er stengt