Hjem > Nyheter > 2 Raumar-medaljer i KM-sprint

2 Raumar-medaljer i KM-sprint

11 september 2012

KM-sprint ble arrangert av Bækkelaget lørdag. Terrenget var en blanding av blokkbebyggelse med grønne plener og lettløpt skogsterreng i skråli . O-teknisk var det ikke det mest krevende, men det var stadig vanskelig å velge mellom høyre og venstre-veivalgene mellom blokkene.

De fleste av våre junior/ senior-løpere prioriterte trening for NM neste uke, men Vetle Christiansen stilte og tok en fin bronsemedalje i klasse H17-18 bare 21 sekunder bak vinneren.

Amund bekreftet den fine høstformen og fikk bronse han også i H15-16 (34 sekunder bak vinneren). I D15-16 var Karoline nr. 4 i kretsen (5 totalt) og bare 8 sekunder fra bronse
. Her var det ganske langt opp til vinneren, drøye 2 og et halvt minutt. Tiril ble nr
. 11 og Emilie nr. 15 i samme klasse.

I H13-14 tok Anders en flott 4. plass, 44 sek
. bak vinneren, og Eivind ble nr. 34 i denne klassen. I D13-14 ble Synne nr. 11 etter et greit løp (+2.24). Mathilde ble nr. 22 i samme klasse.

Hanne og Kristine ble nr. 2 og 3 i D11-12, og Pernille hadde en fin gjennomføring i N-åpen. I øvrige klasser ble Terje nr. 5 i H50 (+ 2.49 bak vinner), Heidi nr
. 6 i D40 (+2.44) og Øystein nr. 6 i H40 (+1.15).

Tekst: Øystein