Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Hovedløpet og o-landsleiren for 14-16

Hovedløpet og o-landsleiren for 14-16

1 august 2012

Deltagere i hovedløpsforberedelser sprint sammen med med Vetle

Årets hovedløp for ungdom arrangeres kommende helg med sprint på lørdag i Lillehammer sentrum og langdistanse på søndag i flott fjellterreng på Austlid. O-landsleir fortsetter med base på Skei og kretsstafetten arrangeres på onsdag.

Raumar orientering stiller med 12 løpere til start i år. De som skal forsvare Raumars ære er Synne i D14, Anders, Andreas, Bjørnar og Mats og Lars i H14, Tiril og Emilie i D15, Amund i H15, Martin i H14-16C og Karoline og Marte i D16
.
Vi ønsker alle lykke til!

All informasjon om hovedløpet finner du her.
Etterhvert kommer også live-resultater fra løpene.

Tags:

Kommentarer er stengt