Flere gode løp og plasseringer

Amund på pallen

Sprinten gikk i Lillehammer sentrum på et av landets aller mest detaljerte sprintkart hvor kartlesing var i fokus
. Det var mange trange portrom og smug å holde styr på. Lillehammer OK hadde laget flotte og utfordrende løyper, og det var spennende å følge med i alle klasser.

Etter en noe ujevn forsesong gjorde Amund en kjempejobb med forberedelser og fokus på de riktige tingene inn mot HL-sprinten, og ble som kjent belønnet med sølv etter et flott løp!

I H14 løp Bjørnar et av sine beste løp noensinne, og tok en fin 28. plass (premie). Anders startet men var dessverre såpass hemmet av skaden han pådro seg siste dagen på O-ringen at det kun ble en joggetur rundt løypa (han ble nr. 55). Mads løp et bra løp og var godt fornøyd. Han bommet litt på siste post og endte på 60. plass
. Lars hadde et par større bommer, men også noen strekk hvor han har løpt svært fort. Han endte som nr
. 68. Andreas hadde et par større bommer og ble tilslutt nr. 83. God sprintlærdom til alle disse gutta var det i hvert fall.

I D 16 ble Karoline nr. 13 (premie). Hun lå på 6. plass halvveis på 2 . runden, men fikk en bom på slutten. Hun var ikke helt fornøyd, men det er kun små marginer som skiller henne fra en topp- plassering. Hun var bare 1,19 bak vinneren. I samme klasse løp også Marte Sofie Buraas (sitt 1. o-løp på tre år!). Hun kom relativt bra fra det (kun en større bom), men var nok litt slurvete med stemplingen på 2. post og ble disket (tiden hadde holdt til 47. plass)
.

I D15 endte Tiril på 22. plass. Hun var ikke helt fornøyd, hadde vonde bein, og fikk ikke opp farten. O-teknisk løp hun et bra løp, og det er kun på en post hun har vesentlig tidstap.

I D14 kom Synne på 26. plass (plassen bak premie). Hun var heller ikke helt fornøyd, tidstap på 1. post og en av postene helt på slutten, men egentlig et greit gjennomført løp.

Mye erfaring å ta med seg videre for alle våre løpere her, og flott innsats av alle sammen.