HL 2012 – Langdistanse på Austlid

6 august 2012

Ingen medaljer på langdistanse, men flere gode løp av våre ungdommer.

Raumar- gjengen på HL: Fra venstre: Andreas, Øystein (leder), Mads, Anders, Bjørnar, Lars, Synne, Amund, Karoline, Tiril og Emile (Martin og Marte Sofie var ikke tilstede da fotografen var der). Foto: Erik Borg

Amund klarte ikke helt å følge opp gårdagen, men endte på en hederlig 9. plass i H15. «En grov bom på post fire og dels post fem sørget for at jeg løp meg ut av medaljekampen», kunne han fortelle etter målgang.

I H14 løp Mats kanskje sitt beste o-løp i karrieren og endte på en flott 19.plass (premie). Han kunne fortelle at han hadde god flyt på orienteringa og ingen bom i dag. Bjørnar måtte tåle litt mer bom i dag og endte på 41. plass. Lars var ikke helt i form før start, valgte å løpe og kom seg greit igjennom den 4, 2 km lange løypa. Andreas fikk en god runde i fjellterrenget på Austlid. Han ga seg ikke og alle postene ble funnet! Anders måtte stå over langdistansen på grunn av en skade han pådro seg i o-ringen for en drøy uke siden
. Martin brøt sitt løp i H 14 – 16 C.

Synne (D14) gjennomførte en god langdistanse i dag og endte på en hederlig 18. plass (premie) . «Jeg er godt fornøyd i dag», kunne hun fortelle etter målgang. I D15 endte Tiril på en 18. plass (plassen bak premie) og var nok ikke helt fornøyd, og slet lidt med vonde bein i dag også. Emilie fikk noen større bommer underveis, og endte som nr. 45. Hun hadde en bra start i løpet sitt på de første postene.

Karoline fikk en solid bom i starten av løypa, men avsluttet godt og endte på 21 (premie) i D16. Marte løp inn til en grei 41. plass.

Nå fortsetter o- landsleiren og er sikker på våre ungdommer får noen fine dager hvor de vil få en god blanding av o-trening og sosiale aktiviteter!