Hjem > Nyheter > Eskil med bronse i stafett, Silje med 10.plass og Alex med 28.plass i VM

Eskil med bronse i stafett, Silje med 10.plass og Alex med 28.plass i VM

16 juli 2012

Det har skjedd mye de siste dagene/ukene
. Junior Verdensmesterskap er over og VM i Sveits er full i gang.

Junior VM: Eskil løp laget inn til en veldig fin 3.plass og Bronsemedalje. Dermed har Eskil kommet hjem med tre medaljer i bagasjen . Dette var Eskils siste Junior-VM og han fikk absolutt en fin avslutning som Junior
. Nå håper vi at Eskil kan ta steget til seniornivået i 2013
. En spennende utøver å følge.

VM i Sveits/Lausanne

VM i Sveits er i full gang
. Sprinten har vært for to dager siden, der våre løpere fikk vist seg frem. Silje gikk enkelt videre til finalen og presenterte hennes bestes VM plassering med en utrolig fin 10.plass. På Siljes hjemmeside skriver hun at hun allikevel vet at hun har mer å gå på, så vi gleder oss til fortsettelsen.

Alexander, som bestemte seg sent for å løpe VM, viste frem sin rutine og tok seg videre til finalen. Der løp han et godt løp og er fornøyd med 28.plassen. Før VM vurderte han å avslutte sin VM-karriere, men hvem vet, det ryktes at han allerede har sett på bulletin 1 til WOC 2013. Vi håper at Alexander fortsetter!!