Hjem > Nyheter > Bronsemedalje til Vetle under stafetten i student-VM

Bronsemedalje til Vetle under stafetten i student-VM

7 juli 2012

Vetle og Rafal deltok på student-VM i Alicante for henholdsvis Norge og Polen. Eirik K H var også uttatt til mesterskapet, men måtte dessverre melde forfall pga. sykdom.

Norges lag under stafetten med Jo Forseth Indgaard, Vegard Ruttenborg og Vetle Ruud Bråten løp inn til bronsemedalje etter Sveits og Sverige
. Alle tre løp gode etapper og var med og kjempet om medaljene hele veien. Vetle løp siste etappe og løp laget inn til bronse. Polens lag med Rafal på 2.etappe ble disket etter Rafals etappe .

Vi gratulerer Vetle med bronsemedaljen!

Den første distansen i mesterskapet, langdistansen gikk uten våre løpere på startstreken.

På sprinten løp Vetle inn til 15.plass og ble beste norske løper.  Rafal ble nr 28. Les mer på UOL’s side.

Vetle hevet seg ytterligere et hakk under mellomdistansen og ble her nr 9. Han holdt farten til de aller beste under løpet, men en stor feil mot slutten av løpet ødela medaljesjansene. Rafal løp her inn til 56.plass. Les mer på UOL’s side.

Torben Wendler var leder under mesterskapet.

Sveits, Sverige og Norge's lag på pallen etter stafetten. Feiringen er i gang!

Alle foto: Universidad de Alicante