Hjem > Nyheter > God helg for Raumars løpere

God helg for Raumars løpere

29 juni 2012

I helgen var hele 48 raumarløpere klare til start i årets o-festival. Løpene var i år lagt til Beitostølen. Det var løp både fredag, lørdag og søndag. På fredag var det sprint/forkortet mellomdistanse i hytteområder
. Her gjorde raumars løpere det veldig sterkt.

Best av alle var Anders Haga som løp i klassen H 14. Han vant med en seiersmargin på over 2 minutter på den korte sprintløypa. Karoline Sønsterudbråten fikk en sterk sjetteplass i D 16. I H 17-18 E ble Magne Haga nr 10. I H 19-20 E fikk Anders Vister en god sjuendeplass. Denne klassen ble vunnet av Eskil Kinneberg.

På lørdag var det langdistanse som sto for tut. De lengste løypene fikk også smake på litt skikkelig fjellterreng med god sikt og høy fart. Denne dagen var det også mange gode raumarresultater
. Best gikk det i klassen H17-18 E. Her tok Magne Haga og Johan Hoel dobbeltseier. Magne var 1 minutt og 24 sekunder foran Johan. Fra Johan og ned til tredjeplassen skilte det bare ett sekund! I klassen H19-20 E ble Anders Vister nr 10. Klassen ble også denne dagen vunnet av Eskil Kinneberg. Karoline Sønsterudbråten tok en sterk sjetteplass i klassen D16. Anders Haga gjorde nok et bra løp denne dagen
. Han fikk en fin andreplass.

På søndagen var det klart for jaktstart i eliteklassene pluss H/D 15 og H/D 16. Magne løp ut i tet etter det gode løpet på langdistansen
. Han bommet dessverre litt for mye denne dagen, og måtte se seg slått av Sigurd Heggedal fra Kongsberg. Johan løp også tidlig ut. Han løp seg opp én plass og endte på en femteplass. I H19-20 E løp Anders Vister ut som nr 8. Anders løp et sterkt løp og løp inn som nr 5. Eskil løp i denne klassen inn til en suveren seier. I klassen D 16 løp Karoline inn til en flott sjuendeplass.