Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > VM-forbredende dagsamling juniorer og seniorer

VM-forbredende dagsamling juniorer og seniorer

2 mai 2012

Sev om Tio-mila står i fokus om dagen så nærmer det seg VM-testløp både for juniorer og seniorer. Disse løpene er ikke bare for våre beste løpere, men er også et fint konkurransetilbud til alle våre juniorer og seniorer som ønsker å bli bedre o-løpere. Juniorenes testløp går på Kongsberg i pinsen, mens seniorene har testløp på Hønefoss og på Fossum uka etter . I tillegg er NM sprint på Fossum uttak for både juniorer og seniorer.

Vi ønsker at alle juniorer og seniorer i Raumar skal få muligheten til å forberede seg best mulig til disse løpene og legger opp til dagsamlinger lørdag 12.mai.

 Kongsberg har tre treningsopplegg liggende ute i naboterrenget til testløpene
. http://www.kolweb.no/pinselopet/leftmeny/treningsmuligheter/. Vi regner med at to-tre foreldre kan stille som sjåfører og ledere under denne dagsamlinga. Kart bestilles av klubben etter at vi ser hvor mange påmeldte det blir.

For langdistansen på senior-testløpene, har Ringerike o-lag ute en 8,5 km løype med kuttemuligheter i et av naboterrengene. http://www.ringerike-o-lag.no/side.asp?id=451. I tillegg har Fossum to kart som er relevante for mellomdistansen. Ståle kan dessverre ikke være med som trener på denne samlinga. Vi legger opp til 1. økt på Hønefoss kl. 10.00 og andre økt på Fossum ca. kl. 14.00. Regner med at seniorene klarer å samordne kjøring til denne samlinga med egne biler eller ved å låne biler av foreldre. Kart bestilles av klubben etter at vi ser hvor mange påmeldte det blir.

Terje er som oppmann behjelpelig med å kordinere kjøringer og bestille kart http://www.fossumif.no/nmhelg2012/terreng-og-kart/

Tags:

 1. Aslak
  4 mai 2012 @ 11:12 | #1

  Bare meld dere på aktiviteten så vi ser hvem som skal være med så avtaler vi dag og bestiller kart etterpå.

 2. Torben Wendler
  3 mai 2012 @ 12:25 | #2

  Holmenkollstafetten for meg også

 3. EirikR
  3 mai 2012 @ 10:24 | #3

  siste var fra meg

 4. raumar
  3 mai 2012 @ 10:24 | #4

  @Aslak
  jeg skal også løpe Holmenkollstafetten, så for meg passer søndag best

 5. Aslak
  3 mai 2012 @ 09:17 | #5

  Hvis det er flere som skal løpe Holmenkollstafetten på lørdag er det mulig å flytte samlingene til søndag. Vi tar en runde på det når vi ser hvem som melder seg på.

Kommentarer er stengt