Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Pinseløpene på Kongsberg (+VM-testløp juniorer)

Pinseløpene på Kongsberg (+VM-testløp juniorer)

2 mai 2012

Pinseløpene på Kongsberg arrangeres hvert år med over 1000 deltagere. Det er et tre-dagers løp med mellomdistanse lørdag og langdistanse søndag og mandag
. For ungdomsklassene blir mandagens langdistanse erstattet av en populær stafett med klasser for HD11-12 og HD 13-16. I tillegg er det innlagt VM-testløp for juniorer til JWOC i Slovakia som går av stabelen i juli. 

Vi regner med at det er mange fra klubben som har tenkt seg nedover
. Det finnes også muligheter for felles overnatting i forbindelse med løpene (se innbydelsen) . Hvis noen kan tenke seg å samordne overnattingen slik at det blir en hyggelig klubbtur, så er det sikkert mange som setter pris på det
. For juniorene er det også mulig å trene i naboterrengene på forrhånd
. Det ligger ute ferdige treningsopplegg som er mulig å få kjøpt. Hvis det er interesse for det legger vi opp til en felles dagsamling lørdag 12. mai, slik at alle får muligheten til å forberede seg best mulig til testløpene. http://www.kolweb.no/pinselopet/hjem/

Tags:

Kommentarer er stengt