Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Lueælj til gutta i Kvist-kvaset

Lueælj til gutta i Kvist-kvaset

1 mai 2012

Årets Kvist-Kvas ble arrangert fra Årungen rostadion, og gikk i typisk Ås-terreng, dvs. tungt og tett.

Raumars herrelag med Trygve, Eirik KH og Håvard vant og fikk med seg hver sin lue med ælj hjem. Undertegnede vekslet på femteplass og 33 sekunder bak teten på førsteetappe, etter å ha rotet bort en liten ledelse helt på slutten
. Eirik løp stødig, avanserte til andreplass og holdt avstanden til Simo Martomaa på kombinasjonslaget Søgne og Songdalen OK / Kalevan rasti / Oddersjaa. Ute på sisteetappen tok Håvard igjen Frode Balchen og løp etterhvert godt fra han, slik at seiersmarginen ble over fire minutter
. Selv om H17-klassen var noe tynnere enn vanlig, lover det bra for 10mila.

Witek, som løp førsteetappe på andrelaget, hadde vært en tur på legevakta etter mandagens nattøkt, og valgte etterhvert å kutte sin løype. Det gjorde at Rafal og Einar fikk hver sin treningstur, utenfor konkurranse.

Marie, Anne og Natalia på damelaget ble nummer fire, et stykke bak Ås-UMB som vant på hjemmebane. Her åpnet Marie med en 6. plass, mens Anne på andreetappe løp laget opp til 3. plass. Natalia hadde tredje beste etappetid, men ble allikevel passert av et Fossum-lag, slik at de endte rett utenfor pallen.

Også i ungdomsklassen ble det seier til Ås-UMB. Her stilte Raumar to hele og et halvt lag. Anders H., Tiril og Karoline løp de tre første etappene og vekslet som nr. 9, 12 og 9, før Amund på sisteetappe løp laget inn til en sjetteplass
. Andrelaget med Synne, Emilie, Lars og Bjørnar ble nr
. 24, mens Mads og Mathilde på tredjelaget manglet to lagkamerater.

Alle resultater


Kommentarer er stengt