Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Gøy på ungdomssamling med GPS-tracking

Gøy på ungdomssamling med GPS-tracking

17 mai 2012

10 blide ungdommer var på samling på Skeidarkollen i Sørmarka 12. – 13. mai. Vi hadde leid klubbhytta til Kolbotn og Skimt, som var utgangspunktet for to fine o- tekniske økter i flott o – terreng på Stunnerhøgda.

Den første økta på lørdag var en vanlig o – løype hvor fokuset var kompass og retning. I løpet av dagen skulle alle få løpe med GPS – klokke
. Vi hadde med oss deltakere som allerede har løpt i mange år og løpere som nettopp har deltatt på nybegynnerkurs. Da er det særlig sporty å stille opp på 13 – 16 års –samling! Felles for alle var at innsats og humør var på topp til tross for at det ble noe bomming. Økt to var «To – manns stafett» og også her var innsatsen på topp. Etter en tett av- slutning var det jentelaget med Tiril og Synne som gikk av med seieren!
Om kvelden var det gjennomgang av GPS – tracking. Det er mye læring i å kunne studere etterpå hvordan en har løst oppgaven med å finne postene. Ellers er det på samling liten diskusjon om menyen på lørdagskvelden; Peppes pizza, Raumar Quiz og kortspill!
Etter frokost søndag morgen var løperne klare for o-løp. Vårløpet til Kolbotn og Skimt o-lag var uttak til Union match og Trimtex cup, og flere av våre utøvere hadde ambisjoner om gode plasseringer . Karoline gjorde jobben sin og vant sin klasse. Amund løp godt og var bare 2, 23 min bak vinneren i H 15 – 16. Anders gjorde sine saker og løp inn til 5 plass i H 13 – 14. Synne var i godt driv helt til midtveis i løpet hvor det ble litt bomming. Men det er ikke lenge før det blir «full klaff» for Rapp i D 13 – 14. Tiril løper første året i D 15 – 16. Hun hadde mange gode strekk, litt små bomming på noen poster og løp inn til Ok plassering.
De tre ferskeste løperne våre; Mats, Andreas og Tom Eivind hadde mål om å ta det med ro for å ha kontroll på kart og kompass og alle fikk bedre flyt på løpinga enn dagen før, så her blir det mer o-løp!

Torunn

Det er mulig å se på GPS-trackingen ved å gå inn på linken: http://3drerun.worldofo.com/index.php?id=-52721&type=info
Dette fungerer best i nettleseren Google Chrome (kan lastes ned gratis på internett). På 1. økta kan en da huke av for Amund, Synne, Anders, Karoline og Tiril og kjøre dem som fellesstart ved å trykke på Open Routes i 2DRerun, og deretter på play. Tilsvarende for 2. økta for Tom Eivind, Lars, Mads og Andreas (denne er litt mer uoversiktlig pga. at det var 2-mannsstafett).

Tags:

Kommentarer er stengt