Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ungdomsgutta i siget på Solrenningen

Ungdomsgutta i siget på Solrenningen

24 april 2012

Anders i innspurten

Amund Hoel ( H15) og Anders Haga ( H14) fant flyten og orienterte godt på søndagens Solrenning. Det holdt til henholdsvis 4 og 5 plass i hver sine klasser. Amund har i år rykket opp i 15-16 og det betyr vanskeligere og lengre løyper, men Amund er klar for å mestre dette . Denne  gang slapp han å konkurrere med 16 åringene da det var rene årsklasser.  Anders er i år eldst i 13-14 og viser at han vil være med å kjempe i teten i sin klasse i år. Bare 1,59 skilte fram til vinneren.
Flere bilder og tekst på neste side…
Raumar stilte med ca 35 løpere i Solreningen som gikk i traktene ved Rokke, litt nord for Halden
. Her møtte vi et nydelig  og åpent skogsterreng, men fikk bryne oss i siste delen av løypene  der det var tett skog og mange smådetaljer rundt postene.  Ingrid Rapp i D40 og Anne Grethe Rustad i D50 orienterte godt og endte på 3. og 4.plass i sine klasser.  10 av våre løpere stilte i eliteklassene der seniorene hadde uttak til EM i mai. Håvard Haga løp inn til en hederlig 10 plass i H19-20 E, 4.45 bak vinneren. I samme klasse løp vår nyervervede Anders Vister inn til en god 12. plass.  I D17-18 E løp Vilde inn til 16 plass og  den samme plasseringen fikk Sondre Ruud Bråten i H19-20 E.  Eirik Kamstrup Hovind ville være med å kjempe om en EM plass  i H21E, men det holdt ikke helt inn i den 15,4 km lange løypa. Eirik endte på 25 plass, drøyt 14. min bak vinner Olav Lundanes .
klubb resultater Solrenningen

Klubbresultater eliteklasser

Amund gir alt mot mål

Synne Rapp mot mål i D13-14

Eirik KH

Vilde

Tags:

Kommentarer er stengt