Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Notiser > Fine resultater i helgen

Fine resultater i helgen

16 april 2012

Flere løpere var i innsats i helgen. Eskil løp to gode løp i Gøteborg under Silva League med to femte plasser på lang- og mellomdistansen . Men også Anders viser at treningstimene gjennom vinteren gir resultater. Han løp i samme konkurransene inn til en grei 13.plass på langdistansen og en fin 10.plass på mellomdistansen.

Silje løp på pallen i Sveits under en slags prøve-VM. Sterkt av Silje! Dette viser at vintertreningen i Sveits har gitt uttelling og Silje kan regnes med under VM
.

Eirik, Eirik og Øyvind løp Nydalens sprinttrening og tok like godt 1., 2. og 3.plassen.

Witek  løp ny personlig rekord under 10km gateløp i Polen. Han er bare 18 år gammel og løp på 35.04min. Rafal løp samme løpet på 34.21min, og det holdt til en fin 3.plass av over 900 løpere. Godt å se at gutta er i form!

Tags:

Kommentarer er stengt