Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Reisebrev Treningsleir Tyskland

Reisebrev Treningsleir Tyskland

19 mars 2012

Torsdag kveld sjekket 8 våryre raumarfoler (+1 nydøling) inn på Sportpension Dresden for en kort og effektiv treningsamling.

Torsdag formiddag løp vi en kort sprint på kartet AM Jägerpark. Det var en forholdsvis enkel sprint, hvor vår sprint-specialist Rafal var den raskeste!

Senere på dagen løp vi en morsom mellomdistanse i et militærområde, som kunne minne om Trandumskogene. Her var det ringreven Trygve som var raskest fra start til mål.

Etter økta fikk vi en guidet tur i Dresden Altestadt, med Torbens søster Wiebke og maskoten Matti! Byen hadde virkelig imponerende og flott arkitektur.

Nå var alle slitne i beina, men vi hadde allikevel ikke fått nok! Vi bega oss ut på en lettløpt nattøkt med utgangspunkt fra pensionatet, hvor deler av startfeltet benyttet sjansen til å danne et tio-tog. På denne økta var det Eirik KH som var raskest.

Vår lokale venn Wieland sto for kart, løyper, poster, resultater og strekktidservice på hver av treningsøktene. Hvis du synes vårt program høres tøft ut, kan du tenke på at han trente dobbelt så mye, ettersom han både hang ut, og tok inn alle postene på hver økt! VIELEN DANK, WIELAND!

Wieland

 

Lørdag morgen pakket vi sakene og kjørte mot Kinder- og Jugendorf ERNA, som lå nærmere helgens konkurranser og ble vårt nye bosted. Der dro vi rett ut på en krevende mellomdistanse i et meget kupert terreng med kompliserte sandsteinsformasjoner. Enkelte av postene lå i trange smug mellom steinene hvor man måtte åle seg forsiktig gjennom.

Etter økta dro vi på ny sighseeing-tur til et spesielt landskapsområde kalt Bastei . Dette var spektakulære, og høye sandsteinsformasjoner, som det var noen gærninger som klatret på!

På lørdag kveld deltok vi i Deutsche Bestenkämpfe im Nacht-OL, som var et uoffisielt tysk mesterskap i nattorientering. Løypa målte 10km og terrenget var diffust med innslag av stier og grøntområder. Her ble Torben nr.2 og fikk en pose epler i premie.. Av de som ikke stilte i den tyske klassen, var Eirik KH den raskeste.

Resultater Nattløp Lørdag ( Kart: Eirik KH, Eirik R )

Etter en kort natt søvn løp vi kretsmesterskap i samme terrengområde som på nattløpet, men denne gangen var det mer kupering og en del av løypa gikk i steinete skråli. Alle hadde slitne bein denne dagen, og Eirik KH var den som var raskest rundt den 12,5km lange løypa.

Resultater Kretsmesterskap Søndag ( Kart: Eirik KH, Eirik R )

Treningsleiren var en suksess! Takk til Torben for bra organisering og planlegging! Til eks. var alle tre øktene på fredag i joggeavstand fra stedet vi bodde, perfekt!

Nå drar alle hvert til sitt for å trene mer og stille klare for fight på neste treningsleir som blir i 10-mila leir i Sverige i påsken
. Da skal vi ha det gøy og forbedre oss, slik at det blir pers på 10-mila for herrer og damer!

Next stop: 10-mila!

Tags:

Kommentarer er stengt