Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Tio-mila 2012

Tio-mila 2012

1 mars 2012

 En ny og spennende Tiomila stafett står for tur. Dette er den mest prestisjetunge stafetten for både ungdomsløpere og eliteløpere . En helg fylt av spenning og mye moro. Selv om det er tidlig i sesongen vil dette helt klart bli et av årets høydepunkter.http://www.10mila.se/2012

Vi melder på to damelag, to herrelag og tre ungdomslag. I tillegg vil det bli plass til noen foreldre og supportere på bussen
. Herrelaget har tatt mål av seg til å knuse klubbrekorden(39).Med fire nye løpere fra i fjor blir det rift om plassene på første laget
. Andre laget vil i år bli sterkere enn noen gang. Damelaget har også blitt sterkere siden i fjor og de yngste juniorløperne våre er gode nok til å slå seg inn på første laget. De mer etablerte løperne må legge seg i hardtrening hvis de har ambisjoner om å løpe på første laget i år. På ungdomssiden stiller vi med en blanding av etablerte og litt uerfarende løpere. Alle som har lyst til å prøve seg får bli med. Med tre lag vil det bli utfordringer for de med litt ambisjoner og en fin erfaring for de som ikke er fult så erfarende enda.

Det blir store sirkustelt i år også. Vi har i tillegg 30 plasser innendørs i nærheten av samlingsplassen. Disse vil først og fremst bli forbeholdt første lagene for herrer og damer. Dernest vil løpere fra andre laget herrer bli prioritert. De resterende plassene fordeles av lagledere etter behov. Kari trommer sammen et kokkelag som stiller med mat og forfriskninger i år også. Meld fra til Kari hvis du ønsker å bidra.

Gå inn på aktivitesplanen på Raumar sin hjemmesida og meld deg på !

http://raumar.net/aktivitetskalender/aktivitet.php?aktivitet=238

 Uttakskriterie for å komme med på et lag er at du har meldt deg på innen fristen. Deretter vil følgende løp være granskningsløp : 

Herrer –           5.april, Svartenatten (Tio-camp), 8.april, Kålmårdsdublen (Tio-camp),  9.april, Kålmårdsstafetten (Tio-camp), 20.april, NM-natt Fredrikstad, 21.april, Vårstafetten, 22.april, Solrenningen 

Damer             8.april, Kålmårdsdublen (Tio-camp),  9.april, Kålmårdsstafetten (Tio-camp),  21.april, Vårstafetten, 22.april, Solrenningen 

UK herre/damer : Torben, Ståle, Aslak

Ungdom         21.april, Vårstafetten, 22.april, Solrenningen, 28.april, Lørdagskjappen, 29.april, Småleneløpet                   

UK ungdom : Eirik K, Øystein, Aslak

Det vil bli lagt ut fullstendig innbydelse med mer informasjon om reiseopplegg og overnatting så snart alt er klart. Egenandel vil ligge på ca 800,-kr for løpere. Medhjelpere vil få dekket turen av klubben.  

Silva league sprint 4.mai 2012 i Linkøping.

http://silvaleague.lok.se/wp-content/uploads/2012/02/inbjudan_120210.pdf

I tillegg til Tiomila blir det i år arrangert et sprintløp for eliten dagen før. Dette er et tilbud til de mest etablerte eliteløperne våre som eventuelt reiser bortover i forkant og blir med bussen hjem på søndag. For de som skal være med her er det viktig at dere melder dere på innen 11. mars, slik at vi får bestilt billetter og overnatting
. Mest sannsynlig blir det tog Oslo – Linkøping torsdag 3.mai 15.49 – 21.54. Overnatting på hotell i Linkøping
. Etter løpet vil dere bli plukket opp av bussen og blir med på det vanlige opplegget videre. Spesielle ønsker må meldes inn til treningskomiteen i forbindelse med påmeldingen.    

Egenandel vil være ca 300,-kr i tillegg til tiomila 

 

Tags:

Kommentarer er stengt