Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ledige hytter til O-festivalen, Beitostølen

Ledige hytter til O-festivalen, Beitostølen

26 februar 2012

I 2012 er O-festivalen lagt til Beitostølen, helgen 22.-24. juni.  Vi satser på  felles klubbtur og Raumar har derfor reservert 80 plasser Beitostølen leilighetshotell fra fredag til søndag . Vi har 20 fire-sengs  leiligheter som ligger i sentrum av Beitostølen. Leilighetene holder høy standard
. Har du enda ikke reservert ?  Vi har 6 ledige hytter igjen – reserver nå før vi må si fra oss  hyttene ! Leilighetene legger opp til selvhushold med fult utstyrt  kjøkken.  Det er gangavstand til butikker og restauranter og til skistadion som vi regner med blir arena for o-løpene.   Prisen er kr 2500,- pr leilighet for hele helgen. 
O-løpene går i fantastisk fjellterreng. med fjellsprint/mellomdistanse fredag, langdistanse lørdag og forkortet langdistanse søndag . Da er det også den populære lagkonkurranasen for D/H-12.   Mer om O-festivalen kan du lese her : O-festivalen 2012 .

Ønsker du å være med på felles tur og leilighet , så går du inn å melder deg på viaaktivitetskalenderen innen 20. januar 2012. Ny dato 1. mars !   Det blir førstemann til mølla prinsippet….
Depositum må betales i løpet av mars.  Nærmere info om dette.  Det vil være fri avbestilling av reservasjonen 4 uker før ankomst.  Spørsmål ? Kontakt Lene, lkinnebe@online.no

Tags:

Kommentarer er stengt