Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Eirik med sterk løp i POM WRE

Eirik med sterk løp i POM WRE

20 februar 2012

I dagens mellomdistanse under Portugal O`Meeting stå Eirik Kamstrup Hovind for dagens prestasjon
. Eirik løp sikkert og rask gjennom den krevende løypa inn til en 15.plass i det sterke internasjonale felt.Eirik sier selv at han bare hadde noen få sekunder her og der mens han ellers følte at han kunne presse hele veien og er storfornøyd med årets sesongåpning. Vant gjorde Thierry Gueorgiou, foran Daniel Hubmann og Olav Lundanes
.

Bortsett fra Eirik var det hovedsakelig Anders, Line Maria, Karoline og Natalia som kunne vise til gode løp, mens resten av gjengen hadde enten tatt det rolig eller en tung dag både fysisk og teknisk i ett terreng hvor hvert steg kostet mye
. Men vi er klar for revansje. Anders kjemper om sammenlagt seieren i M20E og har tenkt å ta det rolig og allikevel vinne i morgen
.

Tags:

Kommentarer er stengt