Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Vetle har meldt overgang til IFK Gøteborg fra nyttår

Vetle har meldt overgang til IFK Gøteborg fra nyttår

2 desember 2011

Härligt Vetle, du är blåvit!Hei alle Raumarløpere! Som de fleste av dere sikkert vet allerede, kommer jeg til å bytte klubb til IFK Göteborg til neste år
. Jeg har hatt det veldig bra i Raumar, og vil takke alle som har hjulpet meg til å bli en bedre o-løper med gode treninger, samlinger, coaching på løp osv

.

Bildet er hentet fra IFK Gøteborgs hjemmeside
.

Jeg har løpt for Raumar siden klubben ble dannet på midten av 90-tallet, og kan se tilbake på mange fine minner. Det jeg kanskje husker best fra det siste året er å kunne løpe ut ensam i tet på siste etappe på 15-stafetten, og den gode følelsen jeg hadde hele veien helt inn i mål, der jeg visste vi kom til å vinne hvis jeg bare orienterte sikkert . Utrolig gøy å vinne for andre året på rad, så jeg håper dere tar trippelen neste år!

Ellers så håper jeg alle fortsetter å trene bra og at dere fortsetter fremgangen på Tio og Jukola de neste årene. Ingenting ville vært morsommere enn å ligge i tet sammen med Raumar gjennom natta 5.-6. mai neste år.

Det som er fint med å bytte til en utenlandsk klubb, er at jeg kan fortsette å løpe for Raumar på NM. Så det blir en del løp i Raumardrakta de neste årene også, og jeg gleder meg spesielt til å vinne NM-stafetten på ”hjemmebane” i Maridalen neste år!

Vetle Ruud Bråten

Les mer om Vetles overgang på sidene til IFK Gøteborg eller på Vetles hjemmeside

 

Tags:

  1. Øyvind
    4 desember 2011 @ 18:14 | #1

    Vil jo selvfølgelig ikke trykke på Liker (face) knappen, men liker jo mye av det som skrives. Og gleder meg til de gangene dere tar på dere riktig drakt i fremtiden 🙂 Det blir morsomt.

    PS. Vi skal slå IFK! 😉
    …en gang i fremtiden.

Kommentarer er stengt